Verzenden en Bezorgen

Niet gepersonaliseerde bestellingen voor 16:00uur besteld worden dezelfde dag nog verstuurd.  Elke werkdag worden de bestellingen door ons naar een Postnl-punt gebracht. In de regel komt 98% van de binnenlandse zendingen de dag na verzending bij het door u aangegeven adres aan. De overige 2% volgt normaal gesproken binnen 2 werkdagen. Wij hebben geen invloed op het tijdstip van afleveren.

Gepersonaliseerde bestellingen worden tussen de 1 – 3 werkdagen verstuurd.  Elke werkdag worden de bestellingen door ons naar een Postnl-punt gebracht. In de regel komt 98% van de binnenlandse zendingen de dag na verzending bij het door u aangegeven adres aan. De overige 2% volgt normaal gesproken binnen 2 werkdagen. Wij hebben geen invloed op het tijdstip van afleveren.

 

Verzendkosten Nederland: 

Verzendkosten in Nederland binnen Nederland zijn €6,95 inclusief track en trace

Geen verzendkosten binnen Nederland vanaf € 35,=

Verzendkosten en -opties België:

Alleen Pakketpost inclusief track en trace € 10,70

Geen verzendkosten naar BE vanaf € 100,-

ALGEMEEN: Verzending en verzendkosten


Alle prijzen zijn exclusief verzendkosten. Zie voor de exacte verzendkosten het afreken scherm. U ziet de verzendkosten voordat de overeenkomst tot stand komt.

Verzending vindt plaats na ontvangst van de betaling/na goedkeuring. Voor bedrijven die op rekening bij ons kopen, geldt dat de bestelling binnen 1 werkdag in behandeling wordt genomen. Bij elk product staat duidelijk vermeld of de prijs in- of exclusief verzendkosten is. Wanneer er bij een product staat dat de prijs inclusief verzendkosten is, wordt verzending binnen Nederland bedoeld. 

Houd svp zelf de track en trace in de gaten. Is de zending niet afgeleverd, terwijl Postnl aangeeft van wel, neem dan direct (binnen 2 werkdagen)  contact met ons op zodat er navraag gedaan kan worden bij de bezorger. Zorg svp voor het vermelden van het juiste e-mailadres, zodat u zelf de verzending en levering kunt volgen.